contact referenties

Karaktervol
en esthetisch

projectinrichting Signs & Lights Specials & Customs Rails & raambekleding

Signs & lights

Of u het nu subtiel benadert of juist iets van de daken wil schreeuwen, wij ontwikkelen en produceren in eigen beheer uw custom made signing en lichtreclame. In- en outdoor. Dat doen wij met kwaliteitsproducten, rekening houdend met zowel uw corporate identity als esthetische vormen. Wij ontzorgen u graag door te overleggen met uw architect en welstandscommissies, waarmee wij uitstekende contacten hebben.

Signs

Bij signing gaan wij verder dan een standaard gevelbelettering. Wij trekken de lijn naar binnen door, onder andere met raamfolie die opgaat in het interieurontwerp. Esthetisch verantwoord en inspirerend, maar ook functioneel. Zo kan bijvoorbeeld zonwerende of verduisterende folie, akoestische kunst of zelfs kogelwerende folie worden toegepast. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het visueel integreren van bewegwijzering in raambelettering en full colours. Weer eens wat anders dan al die bordjes aan wanden en plafonds. Wij hebben sowieso geen ‘bordenfetisjisme’; we creëren voor uw bezoekers liever een glasheldere, optimale routing met zo weinig mogelijk aanwijzingen. Inclusief digitale bewegwijzering via apps. Mobiele media zoals de iPhone, Google Glass en multimediahorloges gaan immers een steeds grotere rol spelen in onze dagelijkse omgeving. Locatie-apps spelen hierop in en kunnen gebruikers tot op de centimeter nauwkeurig naar een plek in een pand leiden. Ook service en onderhoud van signing kunt u aan ons toevertrouwen. Een belangrijke zaak, zeker als het gaat om vluchtroutes binnen uw pand. Zichtbare signing kan immers levens redden bij calamiteiten.

Lights

Om het aanzicht van uw bedrijf te laten opvallen, zorgen wij voor kwalitatief hoogstaande lichtreclame. Neon voor een authentieke uitstraling, innovatieve en duurzame LED-verlichting, opvallende reclamezuilen; wij regelen alles voor u. Van ontwerp, vergunningaanvraag en productie tot montage ter plekke en nazorg in de vorm van een onderhoudscontract op maat.

Haver Project Haver Project Haver Project Haver Project Haver Project Haver Project