contact referenties

Innovatieve kwaliteit

projectinrichting Signs & Lights Specials & Customs Rails & raambekleding

Het aankleden van wanden en raamvensters begint met het kiezen van de juiste rail. Vanwege de geboden kwaliteit en service werken wij uitsluitend met innovatieve kwaliteitsproducten.

 

Wij verzorgen zowel enkelstuks schilderij- of gordijnrails als grootschalige projecten, zoals beddenseparatierails in ziekenhuizen. Daarnaast bieden wij elektrisch aangedreven railsystemen met diverse besturingsvormen voor bijvoorbeeld schouwburgen en kleinere (school)zalen.

 

Ook verzorgen wij raambekleding in de ruimste zin des woords. Van lamel- en rolgordijnen tot pliss├ę jaloezie├źn en daglichtfilters. Met een zeer ruime keuze in transparante, halftransparante, ondoorzichtige en verduisterende materialen.

 

Comfortabele bediening

Optimaal comfort met een elektrische bediening volgens de modernste techniek. Natuurlijk met een schakelaar of een afstandsbediening, maar ook via het web, een smartphone of een tablet.

 

Kantoren en projecten

Vanzelfsprekend leveren wij ook raamdecoratie in een zakelijke omgeving. Door onze jarenlange ervaring in de meest aansprekende projecten, bent u verzekerd van een solide en betrouwbare partner.

Haver Project Haver Project Haver Project Haver Project Haver Project Haver Project