contact referenties

Een plezierige werkomgeving
waarin mensen zich thuis voelen

projectinrichting Signs & Lights Specials & Customs Rails & raambekleding

Projectinrichting

Projectinrichting is een breed begrip. Bij ons varieert dit letterlijk van een naambordje ophangen tot de complete invulling van interieurs. Inclusief maatwerk specials. Met meubilair en accessoires die warmte en geborgenheid uitstralen, gevoelens waar we als mens allemaal aan hechten. Thuis, maar zeker ook op de werkvloer.

Benjo Group

Wij kunnen uw complete projectinrichting verzorgen dankzij onze vennootschap binnen Benjo Nederland BV. Ons internationale moederbedrijf Benjo Group maakt al vanaf 1961 systeem- en maatwerk (zit)meubilair en uiteenlopende accessoires. Van een standaard bureau tot afwijkende kastenwand.

 

Als ontwikkelaar en fabrikant van formaat heeft Benjo anno 2014 ruim honderd medewerkers, vijf eigen showrooms en moderne productiefaciliteiten in België en Spanje.

 

Wat Benjo uniek maakt binnen Europa, is dat het drie essentiële disciplines van kantoor- en woninginrichting in huis heeft: het ontwerpt en produceert systeemmeubilair, stoelen en maatwerk volledig in eigen beheer, het heeft een uitstekende servicedienst en beschikt over een omvangrijk logistiek apparaat met een eigen wagenpark.

 

Kortom, alle ingrediënten om een plezierige werkomgeving te creëren waarin uw mensen zich thuis voelen!

Haver Project Haver Project Haver Project Haver Project Haver Project Haver Project